Verliefd op een agent in Gouda

Verliefd op een agent in Gouda

Ik heb recentelijk mijn rijbewijs behaald en rij nu elke dag zelf naar het werk. Eerder ging ik met de trein en moest ik extra vroeg opstaan. Nu dat ik kan rijden, kan ik wat uitslapen en op mijn gemak met de auto uit huis. Ik ben nu altijd op tijd en hoef niet te denken dat ik de trein zal missen en dat ik dan laat zal aankomen. Op mijn weg naar het werk kom ik langs een stukje waar men bezig is met het vermaken van de weg. Het is een nogal grote stuk dat gemaakt moet worden en er zijn agenten daar die dus het verkeer leiden, aangezien het een nogal gevaarlijk kruispunt is. Er is 1 agent die gewoon mijn aandacht heeft getrokken. Hij is de leukste man die ik ooit heb gezien in geheel Gouda! Ik vertrek dus express wat later, om express in de file vast te zitten, alleen maar zodat ik wat meer tijd heb om naar hem te kijken. Altijd als ik voorbij rijd, groet ik hem. Hij groet mij altijd terug, maar het leek alsof hij mij groette, omdat het zijn plicht is beleefd te zijn tegen de burgers. Op een dag besloot ik dus om hem te laten weten dat ik hem echt leuk vind. Ik zou een zoen naar hem gooien als ik voor bij zou rijden. Ik had me mooiste lippenstift opgedaan en toen ik voorbij reed, durfde ik het niet meer. Ik groette gewoon zoals ik elke dag deed en hij groette terug. Daarna kwam het weekend en ik heb in het hele weekend mijzelf zitten voorbereiden om hem te wijzen dat ik hem leuk vind. Ik woon bij mijn ouders en ben erg goed op mijn vader, dus ik vertelde hem over het geval. Hij gaf mij toen het tip, dat in plaats van een zoen te gooien naar hem, wat misschien ongemakkelijk kan overkomen bij hem, ik een blaadje moest ophouden met daarop geschreven ‘ Ik vind je leuk’. Ik vond dat een super goed idee. Wat minder genant ook voor mij. Ik heb het dus gedaan. Die komende maandag had ik mijn blaadje al gereed. Ik reed langs, hield mijn blaadje op en zag dat hij het las. Hij had echter geen enkel expressie op zijn gezicht. Ik kon mij de hele dag niet concentreren. Dat moment was zo genant. Ik wist meteen dat hij niet hetzelfde voelde voor mij. De volgende dag was hij er weer. Ik wilde snel doorrijden, toen ik zag dat hij een blaadje omhoog hield dat zei ‘Ik ook’. Ik kon niet wachten om persoonlijk tot hem te praten. Ik was van plan de volgende dag te stoppen aan de zijkant om hem zijn nummer te vragen. De volgende dag waren de werkzaamheden al klaar en hij was er niet meer. Het is al een week dat ik hem niet meer heb gezien.

 

op-zoek

Op zoek!

Ik ben op zoek naar mijn agent. Hij heeft zwart haar, lichte huids kleur, donker gekleurde ogen en is lang. Hij werkte op de grote kruispunt in Gouda. Als iemand hem kent, contact mij aub. Ik wil hem zo graag weer zien.