Roos uit Barendrecht zoekt naar een dating vriendje

Roos woont in Barendrecht en zij is al boven de 55 jaar ze houd van sporten,koken en gaat ook vaak stappen met haar 4 vrienden die twee echtpaar vormen. Roos is single . Zij vragen haar vaak als zij geen behoefte heeft aan een dating vriendje.Roos geeft als antwoord dat niets voor zijn tijd komt.

 

 

roos-gaat-op-zoek-naar-een-dating-vriendje

Roos gaat op zoek naar een dating vriendje

Roos wil ook graag een vriendje hebben maar,zij durft het niet te zeggen omdat zij weet dat de andere haar niet serieus zullen nemen. Roos kwam op de gedachten om een bericht te plaatsen op een datingsite. Ik ben Roos 55 jaar oud en woon in Barendrecht.Na lange tijd alleen te zijn ben ik zoek naar een dating vriend. Ben jij dat? dan zie ik zeker een bericht van je xxjes Loes.Na twee dagen ontvangt Roos twee opvallende berichten van twee goed uitziende jongen heren tussen 25 en 30 jaar. Dat maakt  Roos blij omdat zij graag een vriendje wil die veel jonger dan haar is. Het eerste bericht was van Ramon die vrachtwagenchauffeur is van beroep. Ramon geeft aan Roos te kennen dat haar leefttijd hem nieuwsgierig maakt. Ramon wil die  vrouw van 55 jaar graag leren kennen. Roos en Ramon hebben vanaf die dag elke dag contact met elkaar. Wat het hoofd van Ramon op hol brengt zijn de mooie berichten die hij elke dag van Roos mag ontvangen.Ramon vraagt aan Roos als zij een hele foto voor hem kan sturen en dat doet Roos ook. Roos vraagt ook aan Ramon om een hele foto voor hem te sturen. Als Roos de foto van Ramon ziet weet ze zeker dat ze hem wil. Roos word gek al zij Ramon ziet met zijn blote bovenlijf.

 

roos-en-haar-vriendje-hebben-een-date

Roos en haar vriendje hebben een date

Het is vrijdag morgen en Ramon belt Roos op.Hij vraagt aan haar als hij haar zaterdag mag ontmoeten. Roos is verrast met de uitnodiging. Roos neemt uit haar kleren kast haar korte zwate jurk met een decolleté. Roos wil Ramon nieuwsgierig maken. Roos wordt door Ramon opgehaald. De afspraak voor de date is dat zij in een cafe in Barendrecht gezellig iets zullen drinken.Zij dronken als eerst een wijntje en proosten daarop. Roos zegt aan Ramon dat zij nooit gedacht had dat zij een date zou hebben met hem aangezien er in hun leeftijd een groot verschil is. Ramon schoof dichterbij en Roos en zei aan haar dat hij voor het eerst een date heeft met een oudere vrouw.Ramon geeft aan geen spijt van te hebben omdat Roos er jonger en mooi eruitziet dan op de foto. Roos vertelt aan Ramon dat zij graag weer een date met hem wil hebben ,omdat zij het heel leuk vind. Ramon beloofde Roos dat hij altijd contact met haar zal blijven hebben,omdat hij vindt dat het tussen hun beiden klikt.Ramon zei ook aan Roos dat hij heel trots is op haar. Ramon bedankt Roos voor haar tijd dat ze genomen heeft om samen met hem een date te hebben.